Klant van het Weekend

Klant van het Weekend

4-6/10/2019

66078837_2616557875035753_3283890681231179776_n

Shoppers

Handelaars

Na een geslaagde eerste editie van de "Klant van het weekend", heeft de werkgroep Puur Izegem (merk van Unizo Izegem) besloten om opnieuw zijn wagonnetje vast te haken aan "Het Weekend van de Klant 2019", op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Dit nationaal initiatief kan alleen maar een forse rugwind betekenen voor wat we in Izegem doen. Met het initiatief leggen we de nadruk op de lokale kleinhandel waarbij kennis, service, ervaring en persoonlijk contact met de klant centraal staan.


Nu zijn we op zoek naar enthousiaste handelaars die met ons willen meewerken om van dit initiatief een geslaagde editie te maken. Alle lokalen kleinhandelaars van Groot-Izegem kunnen zich inschrijven om deel te nemen, zowel handelszaken van kleding, schoenen, juwelen, voeding, interieur, … als handelszaken die diensten aanbieden zoals kappers en schoonheidssalons. Wil je graag deelnemen als Izegemse handelaar? Stuur ons een e-mail naar info@puurizegem.be. Inschrijven kan tot en met maandag 16 september 2019.


We vatten het initiatief kort samen als volgt:

  • Stempelkaarten worden verdeeld onder de deelnemende handelszaken.
  • Elke klant die een aankoop doet in een deelnemende handelszaak krijgt een stempel van de handelszaak.
  • Een volle deelnemende stempelkaart bevat 3 stempels van 3 verschillende deelnemende handelszaken. Deze stempelkaart wordt gedeponeerd in een verzameldoos.
  • De verzameldozen worden verwacht bij de organisatie van Puur Izegem ten laatste tegen dinsdag 8 oktober 2018 bij Houthandel Vanhaverbeke of Yzyprint of op woensdag 9 oktober op de verloting zelf.
  • Bij de trekking is er 1 winnaar die ‘Klant van het weekend’ wordt en die 1 000 euro shoptegoed krijgt om te besteden in minstens 5 deelnemende handelszaken. De trekking gebeurt op woensdag 9 oktober 2019. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Heb je al de affiche gespot van Puur Izegem voor Weekend van de Klant?

 

Tijdens het weekend van vrijdag 4 oktober tot en met zondag 6 oktober maak je kans op een shoptegoed van maar liefst 1000 euro, te spenderen bij de deelnemende kleinhandelszaken van Groot-Izegem.

 

Hoe maak je kans?

Bezoek 3 verschillende deelnemende handelszaken en ontvang telkens één stempel op jouw spaarkaart. Met een volle spaarkaart maak je kans om 'Dé Klant van het weekend' te worden tijdens Weekend van de Klant. Bezoek dus zoveel mogelijk deelnemende handelszaken om je kans op winnen te verhogen.

 

Bij welke handelaars kan je terecht? Vanaf 23 september worden roodgekleurde affiches uithangen bij de handelaars en plaatsen we de deelnemers ook op de Facebookpagina van Unizo Izegem. Ook hier vind je ze terug.

 

De voorwaarden tot deelname kan je navragen bij de deelnemende handelszaken, en kan je nalezen op onze website en op de Facebookpagina. Stempelkaarten worden verdeeld onder de deelnemende handelszaken.

Wanneer: 4-5-6/10/19

Waar: Izegem, Kachtem, Emelgem, Bosmolens

We konden ons geen mooiere Dag van de Ondernemer voorstellen op 16 november.

 

Viviane Deleu en Karolien Delmotte van Puur Izegem gingen op die dag shoppen met de winnaar van Weekend van de Klant. Daniëlle Raes mocht 1 000 euro spenderen in de 50 deelnemende handelszaken van de actie georganiseerd door UNIZO Izegem.

 

Geniet mee bij het bekijken van de foto’s en wie weet word jij volgend jaar De Klant van het Weekend.

Klant van het Weekend 2018

Enthousiaste deelnemers editie 2019

Puur Izegem


Puur Izegem is een merk van Unizo Izegem en toont zich actief op het vlak van promotie van de kleinhandel in Stad Izegem door o.a. events te organiseren.

UNIZO Izegem

 

p/a Hogestraat 50, Izegem

T. 0491/61 03 03

info@puur-izegem.be

 

© Copyright. All Rights Reserved.